Pandēmijas laika obligātais minimums no SEAL – noderēs katrās mājās!

Šis dīvainais laiks, kurā dzīvojam nu jau otro gadu, ir mainījis ļoooti daudz, tajā skaitā mūsu ikdienas paradumus, vai ne? Un tādas lietas, kā virsmu dezinfekcijas līdzekļi un alkoholu saturoši līdzekļi rokām nu ir iekarojuši pastāvīgu vietu arī manās mājās. Izmēģināts ir lērums, bet vieni feini, ražoti tepat Latvijā, turklāt par draudzīgām cenām ir SEAL piedāvātie līdzekļi, kas ļoti noder ikdienas saimniecībā!

VIRSMU DEZINFEKCIJAS LĪDZEKĻI

Līdzeklis virsmu un inventāra dezinfekcijai – dažāda veida mitruma izturīgu virsmu, atkritumu tvertņu, tualetes podu, durvju rokturu dezinfekcijai. Ērts lietošanā, jo vienkārši uzpūšams un viss! Nekas nav jāslauka, nav jāskalo.

Seal Dez līdzeklis dažāda veida virsmu un arī roku dezinfekcijai – roku un dažāda veida mitruma izturīgu virsmu, atkritumu tvertņu, tualetes podu, durvju rokturu apstrādei. Lietošana tieši tāda pati, kā iepriekšējam līdzeklim – uzpūš un gatavs!

Abi šie dezinfekcijas līdzekļi ir ieņēmuši paliekošu vietu manā ikdienā, jo lieti noder. Izmantoju tos, piemēram, automāšīnas stūres un ātruma kloķa dezinfekcijai, tāpat durvju rokturiem, dažādām virsmām, ko mūsmājās izmanto visbiežāk. Ideāli der arī paciņu apstrādei, kad izņemu tās no pakomāta vai saņemu no kurjera. Pielietojuma veidu ir miljons un domāju, ka šie ir līdzekļi, kas noderēs ikvienam!

ECO – IZSMIDZINĀMS GRĪDU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS

Izsmidzināms grīdu tīrīšanas līdzeklis mitruma izturīgu grīdu segumu (linoleja, lamināta, flīžu) kopšanai. Efektīvi iedarbojas uz dažāda veida netīrumiem. Piešķir grīdai patīkamu spīdumu. Jūsu mājai, ģimenei un dabai draudzīgs produkts!

Man kā divu bērnu mammai un trīs suņu + bruņurupuča (jā, viņš brīvi staigā pa māju) saimniecei šis laikam ir ikdienas tīrīšanas līdzeklis numur viens! 🙂 Ļoti praktisks, jo gatavs lietošanai un ar ērtu izsmidzinātāju. Tas samērā labi noņem dažādus netīrumus (protams, mani mazie māk uztaisīt arī mega grūti noņemamus netīrumus, bet ne par to stāsts 🙂 ), arī flomasteru traipi uz linoleja un tamlīdzīgi pārsteigumi tiek aizslaucīti diezgan viegli! Šo tiešām iesaku!

ALCOHOL GEL – LĪDZEKLIS ROKU KOPŠANAI un ANTIBAKTERIĀLS ROKU KRĒMS

Un, protams, roku kopšana. Mazgāšana, dezinfekcija un roku krēmi… Vai jebkurš no mums agrāk tik centīgi piedomāja par tīrām rokām? Diez vai 🙂 Bet nu tā ir ikdiena un jāsaka – diezgan pierasta ikdiena!

Seal Alcohol gel roku kopšanai mūsmājās ir ĻOTI mīļi produkti! Un galvenais iemesls tam ir tas, ka tie perfekti kopj roku ādu! Jūtams, ka dezinficē (satur etanolu), bet vienlaikus mitrina un, kas ir liels plus – nepadara rokas lipīgas!!! Līdz ar to ērti izmantojams kā mājās, tā arī pa ceļam. Mums pa šādai mazā izmēra tūbiņai ir katrā mašīnā un arī manā somā – vienmēr līdzi! 🙂

Savukārt Seal roku krēmi man vispār patīk (sevišķi mandeļu variants), bet šis antibakteriālais roku krēms ne vien mīkstina un mitrina, bet arī sniedz antibakteriālu iedarbību – divi zaķi ar vienu šāvienu! Šajā laikā – noder!

Šos un citus Seal produktus es parasti iegādājos veikalos Drogas un www.drogas.lv!


Komentēt