Viens no šī gada LIELĀKAJIEM atklājumiem – pašmāju kosmētikas zīmols LABRAINS

Man vienmēr bijusi liela interese par mūsu pašu – Latvijā radītiem – kosmētikas zīmoliem. Un vēl jo lielāks prieks, ka tie ar katru gadu paliek “jaudīgāki”, tādi, ka riktīgi – ir ar ko lepoties! Un viens no šādiem zīmoliem viennozīmīgi ir mans nesenākais atklājums – LABRAINS! Iepazīstinu arī TEVI! 😉

Par LABRAINS

LABRAINS ir Latvijā radīts eko kosmētikas un ādas kopšanas produktu zīmols, kas piedāvā inovatīvus, videi draudzīgus augstas kvalitātes produktus rozācijas simptomu atvieglošanai un ikdienas ādas kopšanai. LABRAINS radītājas ir Līga un Elīna, kas jau gadiem bija kopīgi darbojušās plecu pie pleca dažādos dabas un vides projektos, līdz nāca doma par ko pavisam jaunu, vienlaikus aktuālu gan pašām, gan sievietēm un vīriešiem apkārt!

Tas, kas uzrunā mani – abas šīs dāmas pašas uz savas ādas saskaras un labi pazīst gan rozāciju, gan akni. Un LABRAINS produkti nav radīti vienkārši, jo tas daudziem būs aktuāli. Tie ir radīti, jo ir aktuāli viņām pašām. Un tas, manuprāt, šajā stāstā tiešām IR tas galvenais, jo – to, ko daram sev, mēs vienmēr varam vislabāk!

Lūk, mazs ieskats viņu stāstā: “Kad pēc gara un piedzīvojumiem bagāta pārgājiena gar jūru nācās atgriezties mājās ar raupju un sakairinātu sejas ādu. Kad kā jaunajai māmiņai jāizjūt ne tikai stress par jauno vidi un mazuli, bet arī papildus satraukums un diskomforts sarkanās un pumpainās ādas dēļ. Vai tad, kad skolā pēc fizkultūras stundas pusotru stundu klasē jānosēž ar tumši sarkanu sejas ādu – kā bietei. Visas šīs neskaitāmās reizes, kuras raksturoja pietvīkums ar dedzināšanu, nekontrolējamā un neizprotamā sarkšana un kauns. Mēģinājumi slēpties zem kosmētikas, jo īpaši tonālo krēmu kārtām.

Šādi, nodaļu pa nodaļai, mūsu stāsts lēni uzrakstījās, savirknējot kopā mūsu dzīves dažādās epizodes, kuras bieži vien ādas stāvokļa dēļ vienoja līdzīgas sajūtas: trauksme, neizpratne, satraukums un bailes no apkārtējo nosodījuma, kā arī neirozes un pat depresīvs stāvoklis.

Mūsu stāsts nav tikai par kosmētikas produktiem, tas vienlaikus ir stāsts par ikkatru no mums. Par katru, kam nezināšanas vai citu iemeslu dēļ nav bijis atbilstošas vides, kurā dalīties ar savām sajūtām un pārdzīvojumiem. Mūsu stāsts ir par ādas problēmu atpazīšanu, iepazīšanu un pieņemšanu un varbūt pat – iemīlēšanu.”

Un, protams, nevar izveidot labus kosmētikas produktus, bez cilvēkiem, ar atbilstošām zināšanām! Tāpēc LABRAINS komanda apvieno zinošus speciālistus: ķīmijas tehnologus, tirgvedības un kvalitātes vadītājus. LABRAINS pētnieciskās darba grupas ietvaros darbojas trīs speciālisti, kuri ir ieguvuši doktora zinātnisko grādu un pieci speciālisti ar maģistra grādu. LABRAINS komandu raksturo ne tikai kaisle pret zinātni, dabu un kosmētiku, bet arī vairāk nekā piecpadsmit gadu kopējā darba pieredze kosmētikas nozarē.

LABRAINS sastāvdaļas

LABRAINS produktu pamatā ir spēcīgākais, ko var iegūt no dabas, lai palīdzētu rozācijas un aknes skartai ādai. Piemēram, dadža ekstrakts, dzērveņu sēklu eļļa, jūras brūnaļģu Laminaria Ochroleuca ekstrakts, sūnu ekstrakts, Ziemeļu pūķgalves cilmes šūnu ekstrakts, salmenes ziedu ekstrakts, kadiķa ekstrakts un sapropelis. Katra no šīm sastāvdaļām ir unikāla un ar savu spēju dziedēt un palīdzēt ādai. Vairāk par tām visām uzzini TE!

LABRAINS iepakojums

LABRAINS iepakojums ir īpašs ne tikai ar to, ka ir tik tiešām elegants un skaists, turklāt – ērts lietošanā, bet arī radīts, domājot par vidi un ilgtspēju:

  • Produktu ārējais iepakojums (kastītes) ir ražots no pārstrādājama 100% kokvilnas papīra un kartona, drukāšanai un dizainam izmantojot videi draudzīgas krāsvielas;
  • Krēmu un serumu iepakojumam ir izvēlētas “airless” jeb bezgaisa pudelītes ar maināmām iekšējām daļām, kas ir izgatavotas no viegli pārstrādājamas PP plastmasas;
  • Krēmus un serumus pilnā iepakojumā iegādāties nepieciešams tikai pirmajā reizē. Turpmākajās lietošanas reizēs, ir iespējams turpināt izmantot produktu ārējo konteineri, kas radīts ne tikai no izturīga materiāla, bet vienlaikus sniedz iespēju izzināt Latvijas un pasaules kultūru kanonu, savukārt iekšējās daļas iespējams mainīt;
  • Tāpat, krēmiem un serumiem ir pieejama dozēšanas funkcija, kas nodrošina iespēju katrā lietošanas reizē izlietot tikai tādu produkta daudzumu, kāds patiešām ir nepieciešams, līdz ar to produkts tiek izlietots maksimāli efektīvi, samazinot nevēlamo produkta “pārtērēšanas” risku!

Mana pieredze ar LABRAINS

Es LABRAINS zīmolu pamanīju tur, kur droši vien mūsdienās tas notiek ar lielāko daļu zīmoliem – sociālo tīklu vidē! Mani tas piesaistīja uzreiz – gan ar skaisto produktu dizainu, gan to, ka produkti paredzēti tiešām specifiskiem ādas stāvokļiem – aknei un rozācijai, no kuriem ar pēdējo variantu arī es esmu “draugos”.

Es no LABRAINS pilnu ādas kopšanas komplektu, kas gan tika sakombinēts no vairākiem atšķirīgiem produktiem, lai panāktu vēlamāko efektu! Mana ikdienas rutīna nu jau vairāk kā 1,5 mēnešu garumā ir šāda:

RĪTOS:

  • Sejas ādas attīrīšanas gels ar sapropeli
  • Rosacea Intense Care intensīvs serums rozācijas skartai ādai
  • Rosacea & Strike Back krēms rozācijas skartai ādai ar atjaunojošu efektu

VAKAROS:

  • Sejas ādas attīrīšanas gels ar sapropeli
  • Renovation Sculptor serums sejas ādas atjaunošanai
  • Rosacea & Strike Back krēms rozācijas skartai ādai ar atjaunojošu efektu

Kopumā, jau otrajā produktu lietošanas nedēļā es sapratu – man patīk! Ir, kas vairāk, ir kas mazāk, bet kopsummā āda paliek labāka, tāda priecīgāka un apmierinātāka! Vai esmu tikusi vaļā no saviem asinsvadiņiem uz vaigiem un deguna? Protams, nē 🙂 Bet esmu novērojusi, ka tie par sevi sākuši atgādināt mazāk – gan aukstajās un vējainajās dienās ārā esot, gan pārāk siltās iekštelpās! Mazāks apsārtums, mazāks diskomforts.

Man laikam tas galvenais rādītājs, vai kosmētikas produkts/i patīk vai nepatīk, ir jautājums pašai sev – vai tu šos esi gatava iegādāties un lietot atkārtoti? Un par LABRAINS vari teikt visai viennozīmīgu – JĀ! Protams, ne jau viss bija uhh un ahh, bija arī produkts, ar kuru līdz galam nesadraudzējos, bet zinu, ka LABRAINS klāstā ir daži “eksemplāri” ar kuriem to aizvietot, un, tā kā man “āķis lūpā”, tad droši vien tā arī darīšu!

Un tālāk – sīkāk par katru no LABRAINS produktiem, ar kuriem iepazinos!

Sejas ādas attīrīšanas gels ar sapropeli (200ml, 25Eur)

Visiem ādas tipiem piemērots attīrošais līdzeklis ikdienas lietošanai, kas izteikti mitrina – ar organisko sapropeli no ziemeļzemju saldūdens ezeru dūņām, tas efektīvi attīra ādu un saudzīgi noņem dekoratīvo kosmētiku. Dabas radītās sastāvdaļas ir izsmalcināti ietvertas inovatīvā risinājumā, kas vienlaikus piesaista ūdens molekulas, noņem taukvielas un strukturē tās organiskos metālu savienojumos vieglākai noskalošanai. Zinātniski izstrādātais sastāvs aizsargā pret pilsētas gaisa piesārņojuma izraisītu pāragru novecošanos un uzmundrina ādu ar spēcinošu, dabas dotu enerģijas devu!

Šis man ļoti, nu tā, ka ĻOTI patīk! Viegls, gēlveida attīrošais līdzeklis, kas neputo it nemaz, bet attīra perfekti, turklāt – ļoti labi vienlaikus gan atsvaidzina, gan nomierina ādu! Jā, tiek galā arī ar make up, bet acu zonu gan pirms tam notīru ar micelāro ūdeni!

Rosacea Intense Care intensīvs serums rozācijas skartai ādai (30ml, 49Eur)

Serums visiem ādas tipiem ar novecošanas pazīmēm un noslieci uz apsārtumu un iekaisumu. Zinātniski pierādīta, īpaši izstrādāta un iedarbīga formula, kas mazina rozācijas simptomus, neitralizē apkārtējās vides piesārņojuma un “zilās gaismas” radīto kaitīgo iedarbību uz ādu un palīdz novērst fotonovecošanos. Uzlabo ādas tvirtumu un elastību, nodrošinot lielisku jutīgas ādas aizsardzību. Ātra rezultāta iegūšanai sastāvs apvieno tādas dabiskas un inovatīvas aktīvās sastāvdaļas kā aļģes, kadiķis, burkāns un dzeltenās kaķpēdiņas zieds. Samazina tumšos lokus zem acīm, nostiprina ādas aizsargbarjeru un uzlabo tās imunitāti. Bagātināts ar dzelteno karotīnu, tas nomierina un mīkstina ādu, tādējādi ievērojami samazinot kairinājumu un apsārtumu, kā arī izceļ ādas dabisko toni un piešķir tai jauneklīgu mirdzumu.

Mani pārsteidza un uzrunāja ar savu neticami vieglo konsistenci, kas acumirklī iesūcas ādā! Tas ideāli nomierina, nedaudz mitrina, izteikti uzlabo ādas toni, novērš apsārtumu. Ar patīkamu, elegantu aromātu, kas patiesībā caurvijas visiem LABRAINS produktiem – tos tiešām lietot ir bauda! Pēc šī seruma man gan nepieciešams arī nākamais solis – sejas krēms – jo ar serumu vien būtu par maz tieši mitrinošajā ziņā. Taču – tieši tā to arī paredz LABRAINS koncepts! Piezīme – es šo serumu lietoju no rītiem.

Renovation Sculptor serums sejas ādas atjaunošanai (30ml, 50Eur)

Serums visiem ādas tipiem ar novecošanās pazīmēm. Intensīvas iedarbības serums ar dažādām hialuronskābēm augstā koncentrācijā, kas dziļi mitrina un stimulē metabolismu dermā. Unikāla, zinātniski apstiprināta, dabiska un inovatīva antioksidantu kombinācija ar E vitamīnu un dzērveņu sēklu eļļu baro ādas šūnas un neitralizē brīvos radikāļus. Seruma sastāvs piepilda ādu kā filleris, nodrošinot ilgstošu un tūlītēju iedarbību novecošanās pazīmju mazināšanai. Tam ir grumbiņas izlīdzinošs un liftinga efekts, kas atsvaidzina ādu un padara to starojošāku un elastīgāku.

Izcils serums sejas ādai! Vismaz manos, nu jau gandrīz 34 gados, šis ir perfekts serums vakariem, es tiešām sajūtu iedarbību katrā lietošanas reizē! Lai gan serums ir viegls pēc savas tekstūras un arī samērā fiksi iesūcas ādā, tas arī forši mitrina un uzlabo ādas elastību. Baro, nomierina, izlīdzina – no rīta mostos ar ādu no sērijas: “nav kur piesieties”! 🙂 Jā, lietoju šo serumu vakaros un – papildinu arī ar sejas krēmu!

Rosacea & Strike Back krēms rozācijas skartai ādai ar atjaunojošu efektu (50ml, 66Eur)

Sejas krēms visiem ādas tipiem, jutīgai, rozācijas un kuperozes skartai ādai. Unikāla, zinātniski pārbaudītu un ātras iedarbības aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas samazina apsārtumu, pigmentācijas plankumus, krunciņas un rozācijas simptomus. Īpaši izmeklētu ziemeļu augu un kurkumas apvienojums redzami uzlabos jūsu ādas izskatu, mazinās iekaisuma procesus un atjaunos komfortu. Šī iedarbīgā un inovatīvā formula ietver hialuronskābi, brūnaļģes, diždadža un kadiķa ekstraktus, kas labvēlīgi ietekmē ādas mikrobiotu, padara ādu gludāku, izlīdzina “vārnu kājiņas” ap acīm un sīkās grumbiņas uz sejas un kakla. Darbojas kā atjaunojošs dienas krēms, kas aktivizē šūnas un stiprina asinsvadus.

Krēms ar patīkamu tekstūru, aši iesūcas ādā, jauks aromāts un viss kā pienākas. Tomēr manai ādai tas izrādījās kā saka “par īsu” tieši mitrinošajā ziņā! Sevišķi to izjutu, kad aiz loga valdīja temperatūras zem nulles – ādai prasījās pēc dziļākas mitrināšanas. No rītiem viss ir labi, bet vakaros man gribās ko vairāk. Domāju, ka manā gadījumā vakaros es varētu kombinēt Renovation Sculptor serumu nevis ar šo, bet ar kādu no LABRAINS Resistage līnijas krēmiem!

Taču citējādā ziņā šis krēms ļoti jauki nomierina ādu un noņem nevajadzīgo apsārtumu, tāpat, domāju, ka tandēmā ar Redress serumu tiešām palīdz stiprināt asinsvadu sieniņas, līdz ar to mani mazie asinsvadiņi vaigu galos un uz deguna ļauj par sevi domāt mazāk! 🙂

Šos un citus LABRAINS prodktus iepazīt un iegādāties var www.labrains.eu!


Komentēt