Jaunumi sejas ādas kopšanai no Annemarie Borlind – KOLAGĒNA fluīds un nomierinošs 2fāžu līdzeklis!

Atkārtošos, bet tomēr – Annemarie Borlind ir viens no maniem mīļākajiem dabīgās kosmētikas zīmoliem, jo produktu klāsts ir plašs un interesants, to sastāvi ir perfekti, bez jebkā lieka, nevajadzīga, kaitīga. Un Annemarie Borlind produkti strādā, par to esmu pārliecinājusies ne reizi vien. Ir tādi, kas pie manis atgriezušies vairākas reizes un kopumā – kaut kas no Annemarie Borlind vienmēr ir manā vannas istabā! 🙂

Šoreiz iepazīstos ar jaunumiem – Annemarie Borlind slavenajiem 2fāžu līdzekļiem ir piepulcējies viens jauns – ar alveju – kas nomierina un relaksē ādu. Un, protams, skaļākais jaunums – kolagēna fluīds ādas elastības uzlabošanai, kas satur tikai augu valsts izcelsmes sastāvdaļas, līdz ar to īpaši iepriecinās vegānus!

Annemarie Borlind Natu Collagen fluīds sejas ādai ar augu izcelsmes kolagēnu (30ml, 51.50Eur)

Natu Collagen ir īpašs – tas ir PIRMAIS kolagēna fluīds dabīgajā kosmētikā, kas satur AUGU valsts izcelsmes kolagēnu, līdz ar to – ir piemērots vegāniem!

Dabīgais augu izcelsmes kalogēns ir iegūts no kukurūzas, sojas un kviešu proteīna kombinācijā ar baltās lupīnas proteīnu. Tas stiprina ādas struktūtu un uzlabo elsatību. Melnās tulpes ekstrakts nodrošina ādai papildus mitrināšanu un uztur ādas dabisko aizsargbarjeru.

Fluīds piemērots visiem ādas tipiem, ja vien nepieciešama elastības uzlabošana. Tas tonizē, mitrina, izlīdzina un nostiprina ādu. Mani absolūti apbūra ar savu īpaši vieglo tekstūru – tas klājas ideāli un ātri iesūcas ādā. Nav lipīgs, nav taukains. Tas mitrina, vienlaikus neliekot ādai spīdēt. Labi saderās ar citiem ādas kopšanas līdzekļiem – gan dienas, gan nakts krēmu. Ak jā – tam nav arī izteikta aromāta un tas bez problēmām derēja arī manai jutīgajai ādai.

Fluīdu vēlams lietot 1-2x dienā, no rītiem un/vai vakaros pēc ādas attīrīšanas un tonizēšanas, pirms dienas vai nakts krēma. Es esmu nupat izgājusi veselu kursu (izlietojusi vienu šī fluīda iepakojumu) un rezulāts ir gan redzams, gan jūtams! Āda izskatās ļoti labi, tā ir mirdzoša un veselīga! Man gan nav izteiktu krunciņu vai lielas problēmas ar elastību, bet ir sajūta, ka āda ir tvirtāka un sejas ovāls stingrāks!

Annemarie Borlind 2 fāžu līdzeklis sejai ar alveju (50ml, 21.80Eur)

Šis ir jau ceturtais Annemarie Borlind divfāžnieks! Jā, noteikti izmēģināšanas vērts, jo pieejams par ļoti saprātīgu cenu un sniedz ātri redzamu un jūtamu rezultātu! 🙂

Šis 2fāžu līdzeklis ir paredzēts īpaši sresam pakļautai sejas ādai, tas nomierina, relaksē un baro. Aktīvais komplekss no upeņu sēklu eļļas un sirdssēklu ekstrakta palīdz atgūt veselīgo izskatu stresam pakļautai ādai, ar noslieci uz apsārtumu un sasprindzinājumu. Vērtīgās augu eļļas stiprina ādas aizsargbarjeru. Kombinācijā ar alveju un dziļavota ūdeni, augu izcelsmes hialuronskābe (iegūta no sniega sēnes), intensīvi mitrina un piepilda ādu.

Līdz šim mans mīļākais Annemarie Borlind divfāžnieks bija ar Damaskas rozi, taču arī šis ir ļoti iepaticies! Galvenokārt ar savu spēju jūtami nomierināt ādu, ja tā sakairināta. Tas arī jauki noņem, nomierina apsārtumu un manai jutīgajai ādai tas ir ļoti būtiski! Līdzeklis pirms lietošanas ir kārtīgi jāsakrata, lai sajauktu abas fāzes. Tas ir ļoti vieglas tekstūras, nedaudz eļļains, bet uz ādas iesūcas ātri un der arī manai kombinētajai ādai. Izmēģināju to lietot gan no rītiem, gan vakaros – vakaros man patika labāk! Āda nomierinās, apsārtums zūd, tā tiek mitrināta, atjaunojas komforts un izlietojot visu pudelīti, redzams, ka āda ir maigāka un gludāka, man pat šķiet – spēcīgāka un mazāk reaģē uz vides kairinājumiem! Kopumā – man patika un kursa veidā to noteikti lietošu atkārtoti!

Annemarie Borlind kopjošo kosmētiku, kā arī dekoratīvo kosmētiku PILNĀ izvēlē meklē mājīgajā dabīgo un eko preču veikaliņā “Lavandas” Rīgā, Elizabetes ielā 25 un www.lavandas.lv!


Komentēt