Jauna iepazīšanās – EVOLVE BEAUTY eko kosmētika!

Vērā ņemams un daudzsološs eko kosmētikas zīmols, kas nupat uzsācis savu ceļu pie mums – Latvijā! Iepazīsties – EVOLVE BEAUTY! Vai tas ir kas jauns? Pie mums – jā, bet vispār EVOLVE BEAUTY ir zīmols ar vairāk kā 30 gadu pieredzi BIO produktu izstrādē! Es jau vairākas nedēļas draudzējos ar EVOLVE BEAUTY produktiem kā sejas, tā ķermeņa un matu kopšanai un pirmie iespaidi ir ļoooti patīkami, tamdēļ aicinu arī tevi – uzzināt vairāk 😉

EVOLVE BEAUTY

EVOLVE BEAUTY ir Lielbritānijas zīmols ar vairāk kā 30 gadu pieredzi EKO produktu izstrādē. Zīmols piedāvā ekoloģiski sertificētus sejas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus, kas tiek gatavoti no izcilām dabīgām sastāvdaļām. Katrs produkts ir roku darbs, kas tiek iepakots videi draudzīgā, pārstrādātā un pārstrādājamā iepakojumā. Evolve Beauty produkti netiek testēti uz dzīvniekiem un ir piemēroti vegāniem. Zīmols kopumā ir saņēmis 63 dažādus apbalvojumus par ekoloģiskiem ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļiem!

***

Šoreiz iepazīstos ar EVOLVE BEAUTY produktiem matu un ķermeņa kopšanai – šampūnu un kondicionieri no SUPERFOOD SHINE līnijas, kā arī – SUNLESS GLOW pašiedeguma losjonu!

SUPERFOOD SHINE šampūns (250ml, 21Eur) un kondicionieris (250ml, 23Eur)

Saku godīgi – lai cik ļoti man simpatizē eko kosmētika, matiem tā man der visretāk… Jo mani mati ir gari, smalki, krāsoti. Tie prasa ļoooti pārdomātu kopšanu, mēdz būt cimperlīgi kopjošo līdzekļu izvēlē. Visbiežākā problēma – tie sapinās un nav iespējams izķemmēt bez plēšanas, tamdēļ tas, ko meklēju kopjošajos produktos – lai tie matus atšķetinātu un man nebūtu problēmu ar to izķemmēšanu! Un tieši te sākas problēma, ja runājam par eko kosmētiku… JO ja nav silikonu un tamlīdzīgu matu “slīdību” uzlabojošu vielu… matus izķemmēt man nereti ir teju vai neiespējamā misija 🙂

Bet – EVOLVE BEAUTY maina daudz ko…

SUPERFOOD SHINE šampūns ir veidots no cukura un kokosriekstiem, kas ir dabiskie attīrītāji, lai saudzīgi attīrītu skalpu un matus, nenoņemot nost dabīgās eļļas. Ir pierādīts, ka neticamie baobaba proteīni veicina mirdzumu, stiprina un aizsargā, samazina matu viļņošanos kā arī atšķetina tos. Mīkstina un nogludina. Organiskais granātābola ekstrakts mitrina un pasargā matus. Satur arī nomierinošo, organisko alveju.

Maniem matiem tas izrādījās teju vai perfekts! Un, ja ņem vērā, ka šis ir absolūti organiskas izcelsmes šampūns, tas ir pārsteidzoši! Man patīk viss – gan šampūna tekstūra, gan maigais, ļoti neuzkrītošais aromāts, gan tas kā tas puto, attīra un izskalojas no matiem. Jau skalojot jūtu, ka mati ir zīdaini mīksti, nav savēlušies. Turpinu ar kondicionieri!

SUPERFOOD SHINE kondicionieris ir veidots uz dabīgo eļļu un sviestu bāzes. Tas satur Šī sviestu, kas mitrina un atjauno matus, kā arī baobaba proteīnus, kas stiprina un aizsargā tos, samazina matu pūkošanos, mīkstina, nogludina un atšķetina tos. Tāpat kā šampūns, arī kondicionieris satur organisko granātābola ekstraktu, kas mitrina un aizsargā matus, un organisko alveju, kas ne vien mitrina matus, bet arī nomierina un tonizē galvas ādu. Savukārt Šī sviests nodrošina tūlītēju mitrināšanu un barošanu.

Un arī te dziedāšu slavas dziesmas 🙂 Ko padarīsi, ja patīk! Komplektā ar jau minēto šampūnu, šis kondicionieris maniem matiem darbojas nevainojami! Lai gan pats par sevi, kad to ielieku matos, tas nešķiet tāds biezs un bagātīgs, drīzāk vieglas tekstūras un tāds, kas matos iesūcas fiksi vien un pazūd! Bet efekts ir lielisks – matus varu gan viegli izķemmēt, gan tie ir mīksti un mirdzoši pēc žāvēšanas. Mitrināti un pietiekami pabaroti, arī galos ne vēsts no sausuma!

Ar vienu vārdu sakot – ja meklē foršus DABĪGUS matu kopšanas produktus ikdienai, noteikti – iesaku 😉

Un turpinu ar stāstu par ķermeni un produktu, kas man ir aktuāls tieši tagad – VASARĀ!

SUNLESS GLOW pašiedeguma losjons (250ml, 28Eur)

Produkti, kas veido skaistu iedegumu bez saules man ir aktuāla lieta un lietoju tos tieši pavasara, vasaras un rudens periodā – lai sagatavotos saulītei pavasarī, lai papildinātu iedegumu vasarā un – lai to paildzinātu rudens periodā. Ziemā gan liekos mierā un ļauju ādai atgūt savu aristrokrātisko bālumu 😀

Un jau vairākus gadus pati sev esmu sapratusi, ka man der TIKAI viegli, vēlams dabiskas izcelsmes paštonējošie produkti. Ar tiem, kas taisa mega iedegumu (oranžā krāsā) pāris stundu laikā un liek ādai smaržot pēc ceptas gaļas, man kaut kā nav pa ceļam…

SUNLESS GLOW paštonējošais losjons ir veidots tā, lai sniegtu pakāpenisku iedegumu vairākās lietošanas reizēs. Tā sastāvā ir organiska papaija, lai nogludinātu ādu un sagatavotu to vasarai. Organiska alveja, lai nomierinātu apsārtuma vai kairinājuma pazīmes, un Šī sviests, kas barot un piepilda sausu ādu. Par iedegumu atbildīga Eritruloze – sarkanais cukurs, ko iegūst no sarkanajām ogām. Eritruloze reaģē ar keratīnu, ādā veidojot saudzīgu un smalku toni! Pašiedeguma produkti, kuri satur šo sastāvdaļu, sniedz dabisku un vienmērīgu iedegumu, turklāt tiem nav izteiktā, specifiskā aromāta.

Losjons ir pabiezas tekstūras, kas sākotnēji šķita ne pārāk forši, bet lietojot – izvērtās par plusu! Kādēļ? Jo uzklājot un izlīdzinot to uz ādas, tas veido baltu kārtiņu, pirms iesūcas. Un tad tu vari redzēt, kur tieši tas uzklājies un pēcāk izvairīties no nevienmērīga iedeguma toņa!

Iedegums, lietojot šo produktu, veidojas ļoti pakāpeniski, kas ir tas, kas man patīk! Tāds tonis, kādu gribu es, izveidojas pēc ~3 dienu lietošanas. Kopumā tonis ir vienmērīgs, papildus uzmanība jāpievērš standarta vietām – ceļgalie, elkoņiem u.tml. Es losjonu klāju vienkārši ar rokām, kuras pēcāk nomazgāju un man nav nekādu problēmu. Var izmēģināt arī ar cimdiņu, bet man tas šķita lieki.

Kā lielu plusu atzīmēšu to, ka losjonam nav tās nepatīkamās pašiedeguma produktu smaržas, tas tiešām ir absolūti neitrāls gan uzklājot uz ādas, gan pēcāk! Un – tas forši mitrina, kas ir ideāli, jo nava papildus jālieto vēl kāds ķermeņa produkts!

Esmu gatava vasarai 😉

Šo un citus EVOLVE BEAUTY produktus meklē interneta veikalā www.freefrom.lv!


Viena doma par “Jauna iepazīšanās – EVOLVE BEAUTY eko kosmētika!

Komentēt