Šoreiz dalos ar vienu savu fikso recepti šokolādes pankūkām, kas ir tīra improvizācija un tapa tādēļ vien, ka meitiņa gribēja brokastīs pankūkas un man mājās bija dažādi labumi, kurus sadomāju apvienot – smalkais muslis, lai pankūkas pilnvērtīgākas, kakao pulveris – lai interesantākas…
Noteikti nevaru pateikt precīzas sastāvdaļu proporcijas – visu liku uz garšu un izjūtām, varu piedāvāt vien ieskicētu virzienu 🙂
Sastāvdaļas – smalkais muslis ar augļiem, pilngraudu auzu milti (var izmantot arī parastos kviešu miltus) – musli un miltus ņēmu ~ attiecībā 2:1. Kakao pulveris – pēc garšas, liku vairākas karotes, viss atkarīgs no tā, cik šokolādīgas pankūkas vēlies. 1-2 olas (atkarībā no masas daudzuma), piens – tik daudz, lai masa sanāk vidēji šķidra. Brūnais cukurs – pēc garšas, atkarībā, cik saldas pankūkas vēlies!
Pagatavošana – sastāvdaļas sajauc, līdz veidojas vienmērīga, vidēji bieza pankūku mīkla – pagaršo vai ir gana salda un šokolādīga 🙂 Ja vēlas, var pievienot banānu gabaliņus, šokolādes gabaliņus… Cep uz labi sakarsētas pannas, labā eļļā no abām pusēm, līdz gatavs!
Pasniedz ar banāniem, šokolādes sīrupu/mērci – lai gardi!