Forša ātras un vienkāršas ābolkūkas recepte, kuras galvenā atšķirība un noslēpums – tā pagatavota no brokastu mušļa! 🙂 Un nevis šāda, tāda, bet tieši SMALKĀ MUŠĻA, kas nopērkams Lavandas eko veikalā Rīgā, Elizabetes 25 un www.lavandas.lv – tev noteikti jāizmēģina, jo sanāk ļoti gardi un veselīgi!
Sastāvdaļas – 2 olas, 2 glāzes Smalkais muslis (es izmantoju augļu garšu), 1 glāze kefīra, brūnais cukurs pēc garšas (es liku ~ 12 tējkarotes), tējkarote cepamais pulveris, 4-5 āboli.
Pagatavošana – ābolus nomizo, sagriež gabaliņos. Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, pievieno ābolus. Mīklu liek kūkas veidnē un cep 180 grādos 40-50 minūtes!
Super ātri, vienkārši un rezultāts GARDS! Cukuru var likt pat vēl mazāk, jo pats muslis jau ir salds 🙂 Ēdama silta viena pati, ar saldējumu… arī auksta garšo perfekti! Gabaliņš brokastīs un enerģija dienai garantēta!