Vienmērīgai un mitrinātai sejas ādai – kopjošie līdzekļi no Lierac Paris

image1 (34)

Lierac Paris ir zīmols, ko daļēji esmu iepazinusi jau iepriekš, taču – tikai līdzekļus ķermeņa kopšanai. Šoreiz iepazīstos ar pāris īpašiem produktiem tieši sejas ādai. Tēma nr 1 šajā rakstā – pigmentācijas mazināšana. Lasi un uzzini vairāk! 

Divkāršs attīrošs micelārais pieniņš (200ml, 21.90€)

image2 (19)

Pieniņš, kas uz ādas pārvēršas par ūdeni. Notīra dekoratīvo kosmētiku, attīra ādu, izlīdzina to, pateicoties sastāvā esošajām mikrodaļiņām. Aktīvās sastāvdaļas: mikromagnētisks attīrīšanas līdzeklis, ūdensrožu ekstrakts, hialuronskābe. 

Mans vērtējums – teikšu uzreiz parasti neizvēlos pieniņus un arī ne micelāros ūdeņus sejas ādas attīrīšanai. Taču šis līdzeklis ieinteresēja tieši ar to, kas ir 2in1 – gan pieniņš, gan micelārais ūdens. Realitātē tas neatgādina ne vienu, ne otru, bet – darbojas ļoti labi. Tam ir pieniņa konsistence, bet tāda, kas uz ādas kūst, tiešām – pārvēršas par ūdeni un pazūd. Tas man patika, jo seja nepaliek eļļaina. Attīra ādu ļoti labi – tiek galā gan ar dekoratīvo kosmētiku, gan ikdienas putekļiem un citiem netīrumiem. Var lietot arī acu zonā – acīs nekoda. Var lietot arī tonika vietā pēc sejas ādas attīrīšanas – tādai maksimālai tīrībai. Ja tev patīk attīrīt ādu ar šāda tipa līdzekļiem, kas nav jānoskalo – šo ir vērts izmēģināt!

Dziļi mitrinoša, apjomu atjaunojoša maska ar skābekli (75ml, 24.90€)

image3 (12)

Maska intensīvi mitrina, mīkstina un atsvaidzina, atjauno sejas ādas apjomu. Izlīdzina grumbas un sīkās rieviņas. Sastāvā: 2,9% Hydra 02 komplekss, ziedu eļļas, kas sniedz ādai īstu skābekļa peldi. Unikāla “balzams ūdenī” tekstūra, kas sniedz tūlītēju mitrināšanu un svaigumu.

Mans vērtējums – foršas biezas želejveida konsistences sejas maska, kas ādā burtiski iesūcas. Klājot plānā kārtiņā var lietot arī kā nakts masku. Izteikti mitrina ādu, efekts jūtams uzreiz. Par apjoma atjaunošanu man grūti spriest – manai ādai šķiet tā vēl netrūkst. Ja masku lieto klasiski, paturot un noņemot, tad nevajag skalot ar ūdeni, bet lieko noņemt ar vates plāksnīti un to, kas paliek, iemasēt ādā. Tāda kārtīga SOS maska gan sausai sejas ādai, gan būs ideāla vasarā pēc saules peldēm!

Dienas un nakts koncentrāts pigmentācijas korekcijai (30ml – 2x15ml, 51.95€)

image4 (6)

Pirmais dienas un nakts koncentrāts pigmentācijai, kas iedarbojas uz 3 veidu pigmentāciju – jaunu, tikko parādījušos, vizuāli redzamu pigmentāciju, pigmentāciju, kas nav vizuāli redzama, atrodas ādas dziļākajos slāņos. 

image5 (1)

Mans vērtējums – šo izmēģināju ar lielu interesi, jo pigmentācijas problēma man ir aktuāla. Īsumā – pigmenta plankums uz pieres man parādījās gaidot meitiņu. Pēc grūtniecības tas pazuda. Šķita, ka viss- varu par to aizmirst. Tomēr nekā! Tas atkal un atkal parādās katru pavasari un uz pieres spītīgi gozējas visas vasaras garumā. Uz ziemu izbāl, kļūst gandrīz neredzams. Tā nu es saprotu, ka man ar to jāsadzīvo, bet gribas arī pacīnīties, lai tas ir maksimāli mazāks. Ikdienā ļoti piedomāju pie līdzekļiem ar SPF + šādiem līdzekļiem, kas palīdz pigmenta plankumu mazināt.

Šis Lierac koncentrāts ir foršs ar to, ka vienā iepakojumā ir līdzeklis gan dienai, gan naktij. Es to klāju tikai uz pigmenta plankuma, jo uz pārējās sejas nav vajadzības. Lietoju kā pirmo līdzekli pēc ādas attīrīšanas un tonizēšanas. Nu jau pagājis vairāk kā mēnesis, kopš lietoju. Rezultāts – pigmenta plankums ir tiešām nedaudz bālāks. Nē, tas nav izzudis un, visticamāk, neizzudīs, bet ir forši, ka spēju to ierobežot un kaut nedaudz “ielikt rāmītī”! 🙂

Lietojot visus šos 3 produktus kopā, ir panākams vislabākais rezultāts – sejas āda kļūst dzīvīgāka, tonis vienmērīgāks. Ir jūtams, ka āda ir mitrināta, svaiga, jūtas ļoti labi. Esmu gatava pavasarim! 🙂

Šos un citus Lierac Paris produktus meklē labākajās aptiekās visā Latvijā, kā arī internetā, piemēram, www.loverte.com


Viena doma par “Vienmērīgai un mitrinātai sejas ādai – kopjošie līdzekļi no Lierac Paris

Komentēt